Klazienaveen trots op marathon

Zaterdag 31 mei 2008 vinden  in Klazienaveen de 25e  Drenthe Marathon, de halve marathon en het Open Drents Kampioenschap 10 kilometer plaats. Het parcours wordt door atleten bijzonder gewaardeerd, meldt de website, die verder niet scheutig is met informatie over zaken als start en finish. Maar waarschijnlijk zal dat in marathondorp Klazienaveen niet moeilijk te vinden zijn, want het dorp is er trots op. 

De marathon start om 14.30 uur, de halve om 14.45 uur en de 10km om 17.45 uur. Voorinschrijving is gesloten, maar na-inschrijving is nog op 31 mei mogelijk in het marathonbureau op sportpark de Planeet vanaf 11.30 uur. In de Openbare Blbliotheek is een tentoonstelling over 25 jaar marathon te zien. Naat feestvreugde wordt er ook gerouwd in de hardloopwereld: Vincent Hillebrand, een in de regio bekende organisator van hardloopwedstrijden, overleed zaterdag 24 mei tijdens voorbereidingen van de run ‘10 van Tynaarlo’. De 52-jarige inwoner van Overschilde maakte bij het plaatsen van dranghekken in Eelde een fatale val van een aanhanger. Die wedstrijd zou zondag 25 mei in Zuidlaren starten, maar werd afgelast.

 

Lees ook:Drenthe Marathon: Klazienaveen’s trots
Lees ook:Marathon Hoorn 2014
Lees ook:Fortis Halve Marathon Rotterdam
Lees ook:Zondag 9 oktober: Marathon Eindhoven
Lees ook:Lage Landen Marathon Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>