Tuinidee Den Bosch 2008

De Brabanthallen in Den Bosch staan van donderdag 28 februari tot en met zondag 2 maart 2008 geheel in het teken van ‘Tuinidee Den Bosch 2008’: het grootste tuinevenement van Nederland. (editie 2012: klik hier). Tuinliefhebbers kunnen op drie locaties in het land terecht voor deze tuinenbeurs, die in totaal meer dan 90.000 bezoekers trekt: eind februari is Den Bosch aan de beurt. Op deze tuinbeurs zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op tuingebied en modeltuinen van verschillende hoveniers en experts ten zien. 


Het themaplein ‘Leven in Balans’ biedt informatie over natuur, klimaat, gezondheid en bewegen. Dit themaplein haakt in op de trend van bewustwording, evenwicht en innerlijke groei. Milieu en natuur zijn ‘in’, maar ook in eigen huis en tuin willen we ons comfortabel en ‘in balans’ voelen. De beurs is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Entree kost € 16,= aan de kassa, in de voorverkoop € 12,= (en geen wachttijden aan de kassa).

Lees ook:Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’
Lees ook:Gratis beurzen: Tuinidee en WoningExpo Goes
Lees ook:Bouwbeurs 2009 in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:TuinIdee Zwolle
Lees ook:Ideale lentefilm: ‘Once Upon a Forest’ met Midas Dekkers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tuinidee Den Bosch 2008

  1. Ton Hendriks

    Welke dagen zijn nou juist.
    28-2 of donderdag 26-2.
    —————

      /   Reply  / 
  2. Erik Feenstra Auteur

    Dit bericht is van vorig jaar en gaat over Tuinidee 2008, zoals ook in de aanhef staat. De komende tuinbeurs (2009) begint donderdag 26 februari. Daarover verschijnt eerdaags een bericht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>