Big Improvement Day in de RAI

Op de derde dinsdag in januari vindt in de RAI in Amsterdam de Big Improvement Day (BID) plaats; op 15 januari 2013 voor de zesde keer. Topmensen uit de overheid en het bedrijfsleven komen bijeen om te kijken wat er goed gaat in Nederland. De BID staat in het teken van beweging. Is Prinsjesdag op de derde dinsdag in september de dag waar politiek Nederland naar de toekomst kijkt, op de derde dinsdag van januari doet ondernemend Nederland dat.

Verschillende generaties uit de publieke en private sector slaan de handen ineen en kijken wat er goed gaat in het land. Om creatieve personen en goede ideeën de aandacht te geven, staan er een groot aantal ‘3 Minutes of Improvement’ op het programma, waarop naast toppers uit de businesswereld ook sprekers staan als Esther Vergeer (Wereldkampioene rolstoeltennis) en rapper Ali B. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Familiebedrijvenprijs aan het beste Familiebedrijf in Nederland. Daarnaast is er volop entertainment, onder meer van Percossa en musicalster Chaira Borderslee: zij treden ook op de afterparty op. De dag duurt van 08.45 tot 20.00 uur.

Lees ook:Big Improvement Day kijkt over de kredietcrisis heen
Lees ook:Positief denken op Big Improvement Day
Lees ook:Nederlands rolstoeltennis staat op hoog niveau
Lees ook:Tennislegende Esther Vergeer stopt ermee
Lees ook:REAAL Tennis Masters 2010 in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>