Op avontuur met PLAYMOBIL in Speelgoedmuseum Deventer

download (1)Vrijdag 31 januari opent in het Speelgoedmuseum in Deventer de tentoonstelling ‘Op avontuur met PLAYMOBIL‘. Het populaire kinderspeelgoed bestaat 40 jaar. In Deventer waan je je middenin de wereld van PLAYMOBIL, met prinsessen en piraten, spectaculaire bouwwerken en levensgrote PLAYMOBIL-poppen.

Van de eerste bouwset uit 1974, met bouwvakkers, cowboys en indianen tot de meest recente spookpiraten, een sprookjesbos, feestgangers in koetsjes op weg naar het prinsessebal, pirateneilanden en prinsessenkastelen. Kinderen kunnen zelf actief in de PLAYMOBIL-wereld mee-figureren, naar een PLAYMOBIL-film kijken of zelf aan de slag. In de schoolvakanties zijn er extra activiteiten, zoals knutselen en schminken tot heuse piraten en of prinsessen. He tSpeelgoedmuseum is dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur, op zon- en feestdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Playmobil Speeldagen bij Paleis Het Loo
Lees ook:‘PLAYMOBIL, 40 jaar speelplezier’ in Museum van de 20e Eeuw Hoorn
Lees ook:Museum van de 20e Eeuw in Hoorn scoort met Playmobil ruim 65.000 bezoekers
Lees ook:Zandsculpturen Festival en Noordwijk Danst
Lees ook:Tiende Drakenbootfestival Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>