Eropuit tijdens tweede kerstdag

Op eerste kerstdag is praktisch heel het land op slot, maar op tweede kerstdag (in Groot-Brittannië Boxing Day) hoeven we niet met de ziel onder de arm achter de geraniums uit het raam te staren: er is volop om eropuit te trekken (2014: klik hier). Veel winkels zijn open en shoppingcentra, meubelboulevards, tuincentra en toeristencentra trekken veel publiek. De meeste thema- en pretparken, dierentuinen en musea zijn tweede kerstdag ook open.

Wandelen in de frisse lucht kost niets, alleen wat inspanning na de copieuze kerstdis van de dag ervoor: bijvoorbeeld lekker uitwaaien op het strand, rondbanjeren door de bossen (al zijn die kletsnat van de regen van de laatste tijd). Voor de kinderen is er volop kindervertier tijdens de kerstvakantie en veel grote steden bieden tot het eind van de schoolvakantie (8 januari 2012) wintervertier, zoals ijsbanen, circussen en andere uitjes.

 

Lees ook:Open op Tweede Kerstdag
Lees ook:Eropuit op tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Maandag 26 december: eropuit tijdens Tweede Kerstdag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eropuit tijdens tweede kerstdag

  1. Linda

    Hmm ik woon in Den daag.. en ik wou nu naar stad gaan ik heb het zelf gevraagd aan iedereen van myn vrienden sommige zeggen dat het dicht is en sommige zeggen dat het open is en ik woon best ver van de Stad dus is het nou op de tweede kerstdag open of niet..

    zzz
    Linda.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>