League of Legends World Championship Finals zaterdag 31 oktober live in HD bij Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xZaterdag 31 oktober is vanaf 11.30 uur in vier bioscopen van Pathé, live vanuit de Mercedes-Benz Arena in Berlijn, de League of Legends World Championship Finals 2015 in HD te volgen. In Pathé Arena, Pathé De Kuip, Pathé Amersfoort en Pathé Groningen. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/gaming, bij de ticketmachines en aan de kassa’s van de bioscopen. De Mercedes-Benz Arena in Berlijn is zaterdag 31 oktober het strijdperk voor de wereldtitel League of Legends (LoL) 2015 (bron: persbericht).
LoL is een game die de snelheid en intensiteit van een RTS combineert met RPG elementen. In de WK finale, een best of five, staan de Koreaanse teams van SKTelecom T1 en KOO Tigers tegenover elkaar. SKT – met MaRin, Bengi, Faker, Bang, Wolf en sub Easyhoon – versloeg in de halve finale Origen, terwijl KOO – met Smeb, Hojin, KurO, PraY, GorillA en sub Wisdom – te sterk was voor Fnatic. Het belooft een top battle te worden. De vier Pathé bioscopen staan die dag geheel in het teken van de League of Legends World Championship Finals 2015.
Bezoekers kunnen met een costume character uit LoL op de foto voor een speciale wand en er worden clappers, gaming deurhangers en limited edition LoL bekers uitgedeeld. In de pauzes zijn er worstenbroodjes en worden gratis blikjes Cola uitgedeeld. In Pathé Amersfoort is influencer Nick van der Wolde de MC en in Pathé Groningen is YouTuber Colin (KOOLEIN) Wijnholds aanwezig met tien prospelers van LoL. In Pathé Arena en Pathé De Kuip verzorgt IGN Benelux, in samenwerking met Bol.com en Logitech, masterclasses LoL. Een host en een pro-gamer laten alle tricks van de game zien en geven in de pauzes analyses van de finale.

Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:Harry Potter Marathon 29 en 30 oktober bij Pathé
Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé
Lees ook:Speciale screenings ‘Oasis: Supersonic’ bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>