Ons Wintersportboek – bewaar in 30 minuten je wintersportverhaal

nederland19[1]Stel, je geweldige wintersportvakantie is alweer een paar maanden geleden. Je klikt naar je foto’s op je computer en daar staart het onberoerde mapje ‘Wintersport Sankt Anton’ je triest aan. De foto’s halen vage herinneringen op, maar de mooie verhalen ben je al vergeten. Herkenbaar? Belmondo.nl introduceert ‘Ons Wintersportboek‘, een persoonlijke dag-, foto- en reisboek in één (bron: persbericht).

Jaarlijks trekken in totaal een kleine miljoen Nederlanders naar de bergen. Oostenrijk is met 60% favoriet. Voor alle wintersporters is er nu ‘Ons Wintersportboek’. Hierin bewaar je de mooiste verhalen van je skivakantie. ‘Wat was hét vakantiemoment?’ ‘En wat was de mooiste afdaling?’ Aan de hand van dit soort voorgedrukte vragen, die naar eigen smaak zijn aan te passen, zie je geen vakantieherinneringen over het hoofd. Voeg daarnaast je mooiste foto’s toe en maak zo je reisverhaal compleet. Een foto- en reisdagboek in één dus.

Hoe vaak gebeurt het na een vakantie met vrienden of familie niet dat je zegt: ‘we mailen de foto’s nog wel’. Om er na zes maanden achter te komen dat de mooie herinneringen nog ergens op de telefoon van je vriend, vriendin of familielid staan. Met Belmondo.nl wordt dat verleden tijd. Elk boek maak je samen met zoveel mensen als je wilt. Nodig ze uit per mail en iedereen krijgt toegang tot het boek en kan zijn of haar verhalen en foto’s toevoegen. In ‘Ons Wintersportboek’ vind je ook leuke weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat de grootste sneeuwvlok ooit een diameter van 38 centimeter had? En dat in 1965 surfer Sherman Poppen twee ski’s aan elkaar bond en dit apparaat de ‘Snurfer’ noemde? Dit werd de voorloper van het Snowboard.

 

Lees ook:Bewaar samen vakantieverhalen
Lees ook:Museum Hoorn roept op: ‘Help mee aan tentoonstelling Mijn Jaren ’60′
Lees ook:Deventer Boekenmarkt
Lees ook:Familietentoonstelling ‘Wonderjaren ’50 en ‘60’ in Museum Hoorn
Lees ook:Expositie halve eeuw Rolling Stones in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>