SBS 6 Kerstparade 2012 trekt door Zwolle

Woensdag 19 december 2012 trekt de zesde editie van de SBS 6 Kerstparade vanaf 18.30 uur door de binnenstad van Zwolle (2013: klik hier). Tot 20.00 uur rolt de karavaan van verlichte praalwagens, kleurrijk aangeklede figuranten, animatiefiguren en bekendheden van de tv-zender door de Hanzestad. In 2010 was de parade in Enschede, vorig jaar in Hoofddorp. Er worden 60.000 toeschouwers verwacht. De stoet is gratis te bewonderen.

Vanaf 16.00 uur zijn er wegafsluitingen voor gemotoriseerd verkeer  ter hoogte van de bruggen die doorgang bieden naar de binnenstad, vanaf 18.00 uur ook voor fietsers. Parkeren kan op de bestaande parkeerlocaties, bij de IJsselhallen en op het parkeerterrein van Scania aan Grote Voort. Daarvandaan is vervoer geregeld naar de binnenstad. Op dit moment is het ‘Winter in Zwolle’, met als hoogtepunt tot en met 27 januari het IJsbeelden Festival op het Rodetorenplein. SBS 6 zendt de Kerstparade op zaterdag 22 december vanaf 23.15 uit op tv.

Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2011
Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2010
Lees ook:Disney on Ice ook in Zwolle
Lees ook:SBS 6 Kerstparade in Sittard en Beverwijk
Lees ook:Veendam is in december ‘de lichtstad van de provincie Groningen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>