Margriet Winter Festival in de Jaarbeurs Utrecht: 18-24 november

IMG_20160918_163220Vrijdag 18 tot en met donderdag 24 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 16e keer het Margriet Winter Festival plaats. Het ’grootste overdekte winterfeest van Nederland’ is een waar shopwalhalla om bijvoorbeeld je kerstinkopen te komen doen. Daarnaast zijn er proeverijen, culinair genieten, modeshows, optredens, activiteiten, en workshops.

Zie ook: Paleis Het Loo Spirit of Winter

Op hert hoofdpodium, in het Margriet Huis en op podium De Kade treden onder meer op: Jeroen van der Boom, 3Js, Ruben Anthony, Karin Bloemen, Ruth Jacott, Opera Familia, Van Dik Hout en Zing mee met Radio 4. In het Margriethuis en het Columnistenhuis komen een keur aan columnisten en schrijvers langs. In de regel krijgt iedereen aan het eind van de dag krijgt een verrassingstas met inhoud cadeau. Het festival is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.  Tickets: zie website. Net als voorgaande jaren rijden bussen vanuit een aantal provincies naar de Jaarbeurs.

Lees ook:Margriet Winter Fair
Lees ook:Vrijdag 13 november begint de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Margriet Winter Fair 2009 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>