Margriet Winter Fair 2009 in de Jaarbeurs

Vrijdag 20 tot en met donderdag 26 november 2009 in de Utrechtse Jaarbeurs het domein van de 9e editie van de jaarlijkse Margriet Winter Fair (2012: klik hier). Vier hallen bieden een winterse setting met kerstbomen, duizenden lichtjes, sneeuw en een feestelijke styling: die sfeer maakt de Margriet Winter Fair uniek. Een plek om kerstinkopen te doen in zo’n 300 winkeltjes en inspiratie op te doen op het gebied van beauty, mode en lifestyle. Maar er zijn ook allerlei workshops, proeverijen, modeshows, kookdemonstraties, optredens van bekende artiesten, meet & greet met auteurs en columnisten van Margriet.

 

Elke dag zijn er drie modeshows in het Margriet theater. In het Kooktheater verzorgt Margriet Winter Fair kok Yuri Verbeek  kookdemonstraties. Op de Beauty & Wellness Plaza zijn acht workshops te volgen op het gebied van lijf en leden. Op het Decoratie Plein met zeven vrolijk versierde workshop-huisjes kan iedereen inspiratie opdoen en zelf creatief aan de slag gaan. In de Margriet Chalets valt te genieten van de goede dingen van het leven: proeven en proberen. Villa Margriet biedt ideeën voor de komende kerst; het publiek kan er columnisten van het vrouwenblad ontmoeten. Ook dit jaar komen er weer een aantal auteurs, waaronder Heleen van Royen, Hanneke Groenteman, Maarten ’t Hart en Jan Siebelink. De deuren zijn alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten € 18,50 aan de kassa en € 14,50 online.

Lees ook:Margriet Winter Fair 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Margriet Winter Fair 2011 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vrijdag 13 november begint de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>