Techno Classica Essen 2015

Woensdag 15 tot en met zondag 19 april vindt in het beursgebouw Messe in Essen de 27e editie plaats van Techno Classica, de grootste oldtimerbeurs ter wereld. De Duitse stad Essen ligt niet ver van Nederland: in het Ruhrgebied, 40 kilometer van Venlo. De beurs trok vorig jaar 190.000 bezoekers uit 41 landen. Ongeveer 220 oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs doen het motto ‘Share The Passion’ eer aan en maken de beurs tot het grootste autoclubforum ter wereld.

Zie ook: AutoRAI 2015

Dit jaar bieden meer dan 1.250 exposanten uit 30 landen in 20 hallen en 4 openlucht area’s alles op het gebied van klassieke en prestigieuze automobielen, motoren, reserveonderdelen en restauratie. Eigenlijk is ‘Techno Classica’ vier dagen lang één groot automuseum. Naast auto’s voor de verkoop, staan er pracht- exemplaren uit musea en privé-collecties te pronken. Er worden meerdere prijzen uitgereikt. Woensdag is de preview-dag, donderdag gaat de beurs voor iedereen open. De beurs is te bezoeken van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 19.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Techno Classica 2012 Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld
Lees ook:Techno Classica Essen 2014
Lees ook:Techno Classica Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld
Lees ook:
Lees ook:Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>