Emigratiebeurs 2014 in Houten

download (1)Zaterdag 8 en zondag 9 februari 2014 vindt in Expo Houten de 18e editie plaats van de Emigratiebeurs: het trefpunt voor de complete emigratie-branche. Met meer dan 2 miljoen vacatures in het buitenland, 11.000 bezoekers en 150 exposanten is de beurs hét trefpunt voor de emigratiebranche, voor informatie, oriëntatie en zaken op het gebied van emigreren naar het buitenland. Dit jaar staat Canada centraal op de beurs.

 

Een recordaantal van 47.000 geregistreerde werkzoekenden voelt ervoor om ons land te verlaten. Dit jaar staat Canada centraal op de beurs. De Canadese ambassade, diverse provincies en bedrijven hebben vacatures of kunnen helpen bij het verkrijgen van een tijdelijk of permanent visum. De Emigratiebeurs biedt het grootste aanbod uit Scandinavië in ons land. Meer dan 120 gemeenten, bedrijven en instellingen zijn op zoek naar personeel. In de Europese hal staan Duitse landstreken, makelaars uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Oostenrijk. Aan de andere kant van de Oceaan zijn onder meer Curaçao, Bonaire, Suriname, Uruguay en Ecuador vertegenwoordigd en van down under ontbreken Australië en New Zealand niet. Opvallend is de aanwezigheid van Zeeuws-Vlaanderen. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.  Tickets en bezoekersinfo: zie website.

Lees ook:Emigratiebeurs 2013 in Expo Houten
Lees ook:Emigratiebeurs 2011 in Houten
Lees ook:Emigratiebeurs 2012 Houten
Lees ook:Emigratiebeurs in Houten
Lees ook:Voorgoed of even weg: naar de Emigratiebeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>