Emigratiebeurs in Houten

Zaterdag 13 en zondag 14 februari 2010 vindt in Euretco/Expo Houten de 14e Internationale Emigratiebeurs plaats (2013: klik hier). Emigreren; hoe doe je dat; hoe bereid je je goed voor? De beurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of lange tijd naar het buitenland wil vertrekken, nu of in de toekomst, om welke reden dan ook. Het is hét vertrekpunt bij uitstek van vertrekkende emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en overige landverhuizers uit Nederland, België en Duitsland.

Met ruim 300 organisaties, specialisten uit de hele wereld op het gebied van wonen, werken, stage en ondernemen in het buitenland is de Emigratiebeurs de meest veelzijdige en grootste beurs voor Internationale Mobiliteit geworden. Internationale werkgevers, ambassades, buitenlandse organisaties, uitzendbureaus, overheden, stage-aanbieders, landelijke en provinciale vertegenwoordigers, makelaars en emigratiespecialisten staan klaar om informatie te geven. Daarnaast zijn er meer dan 60 presentaties met interessante onderwerpen, trends in diverse branches en landen. De deuren staan open zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude
Lees ook:Emigratiebeurs 2011 in Houten
Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:Emigratiebeurs 2013 in Expo Houten
Lees ook:Emigratiebeurs 2012 Houten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>