KamaSutrA Beurs terug in de RAI

IMG_20160511_174002Vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2013 staat de KamaSutrA Beurs in de Amsterdamse RAI. De grootste erotische lifestyle beurs van Nederland vult het gat op, dat ontstond omdat de AutoRai dit jaar niet doorgaat (autodealers bieden een alternatief in Zaandam) en keert na vijf jaar terug naar de RAI. De beurs biedt alles voor de  romanticus, met stands, optredens en attracties. Deivid Foxx komt zaterdag met zijn sexy acts als special guest. Bij meer dan honderd stands zijn allerlei nieuwe en bestaande erotische producten en kleding te vinden.

 Op het hoofdpodium treden artiesten uit binnen- en buitenland op. De Ladies Club biedt mannelijke strippers. Daarnaast zijn er de champagne- en cocktailbar, de Ladies Club (met mannelijke strippers), Cinema Erotique, het Erotische Doolhof, het SexBox Theater, het Swingerscafé en de Voyeur. Voor veel attracties wordt naast de entreeprijs bij de hoofdingang nog een keer entree geheven, sommigen zijn alleen toegankelijk voor dames, anderen alleen voor koppels (man/vrouw). De beurs is te bezoeken vrijdag van 18.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:KamaSutrA in de Jaarbeurs
Lees ook:Erotische beurs KamaSutrA in Utrecht
Lees ook:KamaSutrA 2012 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:KaMaSutrA voorjaarseditie in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Erotische lifestyle beurs KamaSutra in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>