Modelbouwshow 2011 in Goes

Zaterdag 19 en zondag 20 februari 2011 zijn de Zeelandhallen in Goes het domein van de Modelbouwshow (2013: klik hier): een publieksevenement voor jong en oud die hun hart verpacht hebben aan het maken van schaalmodellen naar werkelijkheid of fantasie. De grootste modelbouwshow van de Benelux trok vorig jaar ruim 12.000 bezoekers uit het hele land; ook dit jaar kunnen liefhebbers van modelbouw en lego hun hart ophalen. Thema dit jaar is karton –en papierbouw, de oudste modelbouwsoort, tentoongesteld in alle denkbare modellen.

 

Daarnaast is het reguliere aanbod van modelbouw in Goes te vinden, zoals radiografisch bestuurbare trucks, auto’s en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen. De spoorbanen hebben een lengte tot maar liefst 200 m2. Voor modelbootfans is de op schaal nagebouwde Marinehaven van Den Helder een must. De Bouwsteen organiseert het Legofestijn met onder meer  bouwwedstrijden. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Modelbouwshow.nl 2012 in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Modelbouwshow en LEGO Festijn Goes
Lees ook:Nationale Modelbouw Manifestatie in Militaire Luchtvaartmuseum Soesterberg
Lees ook:25e editie Modelbouwbeurs in Zeelandhallen Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>