Modelbouwshow en LEGO Festijn Goes

De Zeelandhallen in Goes zijn zaterdag 14 en zondag 15 februari 2009 het domein voor de 17e editie van de Modelbouwshow: een mega miniaturenparadijs, waar modelbouwers hun hart kunnen ophalen (editie 2013: klik hier). Alle facetten van modelbouw komen aan bod, zoals: boten, vrachtwagens, vliegtuigen, circus, elektroracers, autominiaturen, lego, houtbouw, poppenhuizen, plastic modelbouw, stoom, spoorbaan en stadsbouw. Er zijn treinbanen en er is een groot bassin met varende schepen. De Legoclub De Bouwsteen houdt dit weekend haar traditionele clubdagen en presenteert veel mogelijkheden van Lego.

Ook Mecano is weer van de partij met allerlei mecanomodellen. Houten treinbaan Great Wooden Railway is dit jaar ook weer met modellen aanwezig. De primeur dit jaar is een Harley Davidson motorfiets model. Daarnaast is het wrak van de Titanic in kartonbouw te bewonderen. De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Festijn met LEGO® stenen in Evenementenhal Hardenberg
Lees ook:LEGO World 2012 in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Modelbouwshow 2011 in Goes
Lees ook:LEGO World 2010 in Zwolle
Lees ook:Modelbouwshow.nl 2012 in Zeelandhallen Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>