HorecaEvenTT 2011 Assen

Maandag 7 tot en met woensdag 9 februari 2011 vindt in Assen de vierde editie plaats van HorecaEvenTT: de noordelijke vakbeurs voor de horeca, recreatie en grootkeuken, bijvoorbeeld van zieken – en verpleeghuizen, bedrijfsrestaurants en kantines. Assen is wereldberoemd om de jaarlijkse motorraces: TT Assen; pal naast het TT circuit staat het nieuwe complex TT Hall Assen.

 

Op de beurs is een wedstrijdplein te vinden waar alle kook –en bedieningswedstrijden terugkomen. Topkoks strijden om de  Wynand Vogel Bokaal, vernoemd naar de voormalig topkok en hoofdinspecteur van restaurantgids ‘Lekker’. De winnaar gaat naar huis met tienduizend euro. Nieuw dit jaar is dat het servies ter beschikkin is gesteld en dat de deelnemers hier á la minute gebruik van moeten maken. De deuren zijn maandag en dinsdag open van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegangsbewijzen: zie website.

Lees ook:HorecaEvenTT 2010 in Assen
Lees ook:World Tennis Tournament: 40 jaar toptennis in Ahoy
Lees ook:World Tennis Tournament 2013 in Ahoy
Lees ook:HorecaEvenTT Assen
Lees ook:WK Spruitjes Koken in Veenendaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>