HorecaEvenTT Assen

Assen is wereldberoemd om de jaarlijkse motorraces: TT Assen. Pal naast het TT circuit is een nieuw evenementencomplex gebouwd: TT Hall Assen, die via een vierbaansweg vanaf de A28 rechtstreeks tot aan de voordeur te bereiken is. Maandag 9 tot en met woensdag 11 februari 2009 gaan de deuren open voor HorecaEvenTT 2009: een evenement voor professionals uit de horeca, recreatie en grootkeuken, zoals van zieken – en verpleeghuizen, bedrijfsrestaurants en kantines (editie 2011: klik hier).

 

Uit onderzoek bleek dat tijdens de editie van vorig jaar het merendeel van de bezoekers kwalitatief goed was en veel beslissingsbevoegdheid had. Bezoekers kunnen een breed scala verwachten aan regionale en landelijke aanbieders van producten en diensten voor horeca, grootverbruik en recreatie, zoals: food, vis, dranken, wijnen, koffie en thee, apparatuur, interieur en styling, automatisering, personeelsdiensten en groothandelsbedrijven. Er worden culinaire wedstrijden gehouden onder de naam EvenTT-Culinair; programma: zie website. De deuren zijn open van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag tot 17.00 uur. Toegangsbewijzen: zie website.

Lees ook:HorecaEvenTT 2011 Assen
Lees ook:HorecaEvenTT 2010 in Assen
Lees ook:Week van de Gastronomie in Maastricht
Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht
Lees ook:Horeca Fair 2009 Emmeloord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>