Beeldentuin Garderen: ‘compleet woonwinkeldorp op de Veluwe’

IMG_20160517_205602Zin in een leuk dagje weg waar je shoppen kunt combineren met een lekkere high tea en een heerlijke wandeling? Ga dan eens naar de Beeldentuin in Garderen op de Veluwe, waar een compleet woonwinkeldorp verscholen ligt. Laat je verrassen door de leukste producten en verwen jezelf (en je vriendinnen) bij brasserie-lunchroom Rozentuin op een uitgebreide high tea. Zin om nog even te wandelen? Geen probleem, want vanaf de Beeldentuin loop je zo de Veluwse bossen in (bron: persbericht).

Voordat je het weet, begint het voorjaar weer. Tijd dus om je tuin op te fleuren. Bij de Beeldentuin vind je (tuin)beelden,  tuindecoraties en binnen een woonwinkeldorp verdeeld over twee verdiepingen met alles voor in huis! Achter oude geveltjes gaan compleet ingerichte kamers in verschillende thema’s schuil. De Beeldentuin is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur geopend (zondag gesloten). Parkeren is gratis en het complete park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op vrijdag 14 april kopent bij de Beeldentuin ’t Veluws Zandsculpturenfestijn, het grootste zandsculpturen evenement van Nederland, dat jaarlijks wordt georganiseerd. Dit keer wordt het thema ‘Erop uit in eigen land’.

Lees ook:Woodcarving demonstraties bij de Beeldentuin in Garderen
Lees ook:t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen: tot en met 29 oktober
Lees ook:Beeldentuin Garderen: terug in de tijd op de Winterfair in Dickensstijl
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Zandsculpturen op de Veluwe in Garderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>