Carnavalsoptocht Woensdrecht voor de tweede keer afgelast

426px-Noord-Brabant_in_the_NetherlandsOp maandag 8 februari gingen veel carnavalsoptochten niet door vanwege het stormachtige weer met zware windstoten. Een aantal gemeenten besloten de optocht naar een latere datum te verschuiven. Woensdrecht, in de buurt van Bergen op Zoom, had zondag 21 februari als tweede datum geprikt, maar opnieuw heeft de organisatie de optocht sf moeten blazen vanwege het slechte weer.

‘Vanmiddag zijn de weersomstandigheden dezelfde als op 8 februari’, aldus de organisatie. ‘Veiligheid staat boven alles. We hebben de beslissing met pijn in het hart genomen.’ Dit jaar gaat de carnavalsoptocht in Woensdrecht helemaal niet meer door. De jury gaat vandaag nog langs de bouwplaatsen. ‘Vanmiddag om halfvier is er een alternatieve prijsuitreiking in de Kloosterhof’, zei de organisatie.

Lees ook:Noodweer spelbreker- Concert at Sea afgelast
Lees ook:Carnavalsoptocht Roermond gaat maandag niet door vanwege harde windstoten
Lees ook:Aswolk legt vliegverkeer lam
Lees ook:Carnavalsoptochten in Den Bosch, Breda en meerdere kleinere plaatsen afgelast
Lees ook:Trammelant over de herfstvakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>