Internationale Hondententoonstelling Eindhoven

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari 2011 organiseert Kynologenclub de Kempen in het Beursgebouw in Eindhoven voor de 34e keer de jaarlijkse Internationale Hondententoonstelling (2014: klik hier). In drie dagen tijd passeren een slordige 2400 honden de revue, verdeeld over 150 rassen uit verschillende landen. De keuringen beginnen iedere dag om 10.00 uur. Honden uit binnen –en buitenland worden in 14 ringen gekeurd door keurmeesters uit Nederland en andere Europese landen.

 

Iedere dag zijn een aantal rassen aan de beurt; er is een catalogus te koop waar alle rassen per dag in staan in de verschillende klassen en in welke ring. Zondag vindt de finale keuring plaats: dan komen de beste van de tien groepen nog één keer in de ring om te strijden om ‘de Beste van de tentoonstelling’. De deuren staan alle dagen open van 08.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Internationale hondententoonstelling in Eindhoven
Lees ook:Internationale Honden Tentoonstelling Eindhoven
Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem 2010
Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem
Lees ook:Hondenshow Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>