Honden Pinkstershow Arnhem 2010

Zaterdag 22 tot en met maandag 24 mei 2010 is de Rijnhal in Arnhem het domein van honden en hun bazen (editie 2011: klik hier). Ieder jaar met Pinksteren organiseert  KC Arnhem (Kynologenclub; een kynoloog is een hondenkenner) de internationale hondententoonstelling Honden Pinkstershow. De keuringen beginnen iedere dag om 10.00 uur. In totaal worden weer 2400 honden verwacht, verspreid over 220 rassen. Elke dag worden andere rasgroepen tentoongesteld. Per dag komen van alle beste honden van een ras tegen elkaar uit, om te strijden voor de beste hond van elke rasgroep. Dat mondt uiteindelijk uit in de grote eindkeuring ‘Best in Show’ op maandagmiddag 24 mei.

 

Op zaterdag worden de Herdershonden en Veedrijvers, Spitzen en Oertypen en Gezelschapshonden gekeurd. Zondag is het de beurt aan Dashonden, Lopende honden, Zweethonden en verwante rassen, Staande honden, Spaniëls, Retrievers en Waterhonden en de Windhonden. Maandag komen de Pinchers, Schauzers, Molossers en Zwitserse Sennenhonden en de Terriërs aan de beurt. De Rijnhal is iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 5,=, kinderen van 4 tot 12 en 65-plussers € 4,=. Niet ingeschreven honden mogen mee naar binnen voor € 4,=.

Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem
Lees ook:Honden Pinkstershow 2011 in Arnhem
Lees ook:Internationale Hondententoonstelling Eindhoven
Lees ook:Internationale Honden Tentoonstelling Eindhoven
Lees ook:Internationale hondententoonstelling in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>