Summertime Festival Den Haag – vrijdag 15 t/m zondag 17 juli

IMG_20160516_111430 2Vrijdag 15 tot en met zondag 17 juli is de Grote Markt in Den Haag het decor voor het Summertime Festival. In samenwerking met Muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade wordt een breed muzikaal programma voorgeschoteld: jazz-, klassieke en moderne muziek en af en toe zelfs ‘laid-back‘ (semi-) akoestische popmuziek.

Zie ook: Parade Den Haag en Park City Live Heerlen

Een paar highlights: jazz op vrijdag met onder meer het Patricia Wisse Quartet en het Ellister van der Molen Quartet, afsluitende funk & soul op vrijdag met het Evil Empire Orchestra, het Prinses Christina Concours op zoaterda- en zondagmiddag, Get on Stage (50 Haagse schoolkinderen), trio The Royal Sisters en Luminize op zaterdag en op zondag het Spoken Saxophone Quartet, de Nadia Group en iris Penning. De setting is een intieme toneel op wat ooit een draaimolen was. Het programma begint vrijdag om 17.00 uur, zaterdag en zondag om 12.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Parkpop 2013 in Den Haag
Lees ook:Parkpop en Night at the Park in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:Hilversum on Air
Lees ook:Parkpop 2014 en Night at the Park in Den Haag
Lees ook:Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>