Parkpop 2014 en Night at the Park in Den Haag

The Hague Festivals 2014 sluit zondag 29 juni af met de 34e editie van Parkpop in het Haagse Zuiderpark: misschien wel het grootste eendaagse gratis popfestival van Europa (2015: klik hier). Parkpop telt ook dit jaar weer drie stages: de Staedion Stage, de Jupiler Stage en het Haags Podium en een uitgebreide festivalmarkt. Een paar highlights: Gers Pardoel, Dudettes, Epica en als afsluitende act Kensington. Tussendoor kan iedereen het WK-voetbal op schermen volgen.

Parkpop start om 13.00 uur. Het Zuiderpark gaat om 10.00 uur open bij de Vreeswijkstraat en op het Veluweplein. Het festival duurt tot circa  23.00 uur. Zaterdagavond vindt op dezelfde locatie van 16.00 tot 23.00 uur de eerste editie plaats van Night at the Park, met toppers als Golden Earring, Madness, De Staat, De Kraaien en Van Dik Hout. Parkpop is gratis, Night at the Park niet.

Lees ook:Parkpop 2013 in Den Haag
Lees ook:Night at the Park en Parkpop 2015 in Den Haag
Lees ook:Parkpop en Night at the Park in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:Night at the Park en Parkpop in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:Parkpop 2009 Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>