Affordable Art Fair 2015 in Amsterdam

Donderdag 29 oktober tot en met zondag 1 november vindt de tiende editie plaats van de Affordable Art Fair (AAF) in Amsterdam: 65 galeries tonen hedendaagse kunst van aanstormend talent tot bekende namen, tot een maximum van 6.000 euro. De jubileumeditie heeft een Italiaans tintje, met Italiaanse en Nederlandse galeries die dit jaar ook deelnamen aan de AAF Milaan. De beurs staat in de Kromhouthal op bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam-Noord, donderdag en vrijdag van 12 tot 21 uur, zaterdag van 11 tot 19 en zondag van 11 tot 18 uur. Tickets: zie website.

Naast het kunstaanbod zijn er lezingen, rondleidingen, de Ongekend Jong Talent Expo, de Kids Space en catering. In 1996 opende Will Ramsey de Art Warehouse in zuidwest Londen met werk van relatief onbekende kunstenaars voor 250 tot 2.500 pond, om de toenemende belangstelling voor hedendaagse kunst en de gesloten Londense galeriewereld te overbruggen. Drie jaar later werd in Battersea Park de eerste Affordable Art Fair gehouden. De beurs groeide uit tot een wereldwijd fenomeen en vindt inmiddels plaats in 14 steden over de hele wereld.

Lees ook:Affordable Art Fair 2014
Lees ook:Affordable Art Fair 2013
Lees ook:Affordable Art Fair 2012 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2010
Lees ook:Affordable Art Fair – kunst voor de kleine beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>