Affordable Art Fair 2010

Donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober 2010 vindt in de Westergasfabriek in Amsterdam de 4e editie plaats van de Affordable Art Fair (AAF): een internationale kunstbeurs met betaalbare kunst (2012: klik hier). In tegenstelling tot ‘de grote jongens’ als de Tefaf in Maastricht en de KunstRai, is deze beurs gericht op mensen met een kleinere beurs.  Beginnende kunstkopers tot doorgewinterde kunstverzamelaars kunnen terecht bij meer dan 85 galeries uit binnen –en buitenland voor hedendaagse kunst van honderden kunstenaars, met een prijskaartje van € 100,= tot € 5000,=.

Vorig jaar bezochten 15.000 geïnteresseerden de beurs en is ervoor 1,3 miljoen euro aangekocht. De AAF biedt een grote diversiteit aan kunst, van klassiek tot vernieuwend, van abstract tot figuratief: schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, tekeningen en grafiek. Daarnaast kunnen bezoekers zelf actief aan de slag in gratis workshops, waarin kunstenaars verschillende de bezoekers technieken aanleren. Er is professionele kinderopvang. De deuren zijn open van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

Lees ook:Affordable Art Fair 2011 Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Kunstmaand Ameland 2011
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Realisme 14 in Amsterdam
Lees ook:Realisme, de beurs voor hedendaagse figuratie in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>