SPRING Performing Arts in Utrecht

Donderdag 21 tot en met zaterdag 30 mei vindt in Utrecht het SPRING Performing Arts Festival plaats (2016: klik hier). SPRING programmeert voorstellingen uit binnen- en buitenland van vernieuwende theatermakers en choreografen die jong (van geest) zijn, risico’s durven te nemen en geen boodschap hebben aan genres. SPRING is een avontuurlijk festival voor dans, theater en performance met cross-overs naar film, muziek en beeldende kunst.

Zie ook: Wanna Play? (liefde in tijden van Grindr)

Er worden theatermakers en choreografen voor naar Utrecht gehaald die anders niet of nauwelijks in Nederland te zien zijn. Tijdens het tiendaagse festival zijn voorstellingen te zien in de verschillende theaters van Utrecht, maar ook op onverwachte locaties in de stad. SPRING is ontstaan uit de fusie tussen Festival a/d Werf en Springdance. Kloppend hart si Theater de Kikker, met de centrale festivalkassa en het festival meeting point.

Lees ook:Tot en met zaterdag 28 mei: SPRING Performing Arts Festival in Utrecht
Lees ook:Springdance Utrecht 2012
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2013
Lees ook:Tweetakt Festival in Utrecht
Lees ook:Het Café Theater Festival van Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>