Tweetakt/Kaap – kunstenfestival in Utrecht

download (1)Vrijdag 27 maart tot en met zondag 12 april vindt in Utrecht Tweetakt/Kaap plaats, een kunstenfestival voor alle leeftijden van gerenommeerde kunstenaars uit Nederland, België en andere landen. Vakmensen zien Tweetakt/Kaap als het belangrijkste internationale jeugdkunst-evenement van Nederland, dat ieder jaar plaatsvindt in Utrecht en op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

Alle vormen van kunst zijn er te beleven. Naast premières en kunstwerken – soms speciaal voor dit festival gemaakt – zijn er ook reprises van spraakmakende voorstellingen en kunstwerken van het vorige seizoen. De nieuwe generatie kunstenaars krijgt veel ruimte en ieder jaar zijn er veel interdisciplinaire voorstellingen. Het festival vindt plaats in alle theaters in de stad, op de Neude en op Fort Ruigenhoek.  Het festivalcentrum (met festivalkassa) staat op de Neude. Programma en tickets: zie website.

Lees ook:Tweetakt Festival in Utrecht
Lees ook:Festival aan de Werf in Utrecht
Lees ook:Festival aan de Werf 2012 in Utrecht
Lees ook:Festival aan de Werf Utrecht
Lees ook:Springdance 2009 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>