Festival aan de Werf 2012 in Utrecht


Op Hemelvaartsdag (donderdag 17 mei 2012) begint de 27e editie van Festival a/d Werf in Utrecht, dat duurt tot en met Pinksterzaterdag 26 mei: een jaarlijks terugkerend festival dat opduikt op verschillende locaties in de Domstad (2013: klik hier). Het festival presenteert eigen producties ‘die de grenzen van het theater opzoeken’. Daarnaast verzorgen beginnende en gesettelde artiesten uit binnen- en buitenland voorstellingen, installaties en muziek, met performances, muziekoptredens, nagesprekken, workshops, debat en eten&drinken.

Onder de titel This is where er live’ is het programma gevuld met voorstellingen, vaak op openbare plekken, zoals het Ibis Hotel, de Universiteitsbibliotheek en Hoog-Catharijne. Ze hebben ‘locatie’ als onderwerp. Op het Neude staan iedere avond  bands en muzikanten op het muziekpodium geprogrammeerd die net bezig zijn door te breken in Nederland. Nijmeegse band De Staat sluit het festival op 26 mei af.

Lees ook:Festival aan de Werf 2011 in Utrecht
Lees ook:Festival aan de Werf in Utrecht
Lees ook:Tweetakt Festival in Utrecht
Lees ook:25e editie Over het IJ festival Amsterdam-Noord
Lees ook:Festival aan de Werf Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>