Kunstbeurs Realisme zeer succesvol verlopen

I-amsterdam1De Kunstbeurs Realisme is ook dit jaar zeer succesvol verlopen. Ruim 9.000 mensen kwamen afgelopen weekend naar de Passenger Terminal Amsterdam om de beurs te bezoeken. De meeste van de 30 deelnemers kunnen terugkijken op een beurs met goede verkopen. Volgens jaar is de beurs van 21 tot en met 24 januari (bron: persbericht).

Het duurste stuk dat van eigenaar wisselde was een stilleven van Henk Helmantel ter waarde van € 95.000,- dat door Galerie Harms-Rolde aan een Belgisch verzamelaarsechtpaar werd verkocht. Ook voor de grootste en meest opvallende sculptuur van de beurs, de Grazzly van Marjolein Mandersloot, aangeboden door Galerie Jan van Hoof, was veel belangstelling van particulieren en bedrijfsverzamelingen. Ten minste één van de oplage van drie is tijdens de beurs verkocht.

Lees ook:Stormachtige start PAN Amsterdam 2016
Lees ook:Kunstbeurs Realisme in Amsterdam
Lees ook:Kunstweek, Kunststad & Kunstenaar van het Jaar
Lees ook:KunstRAI Amsterdam – woensdag 1 tot en met zondag 5 juni
Lees ook:FOR REAL – opvolger van Kunstbeurs ‘Realisme’ in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kunstbeurs Realisme zeer succesvol verlopen

  1. rene

    nog nooit zoveel gerenommeerde kunst kenners en galeries bij elkaar gezien die maar niet schijnen te weten wat realistische kunst is….Als kunt beurs ongetwijfeld geslaagd, maar ik als liefhebber van realistische kunst sla volgend jaar zeker over.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>