Zondagavond 4 januari ‘Light my Ride’ Amsterdam

10408982_747980418612192_2358894154585035285_nZondag 4 januari vindt de derde editie van Light my Ride plaats op het Stoperaplein aan de Amstel in Amsterdam. Light my Ride is een onderdeel van het Amsterdam Light Festival. Grote kunstenaars zetten hun lichtkunstobjecten in de stad om de wintermaanden gezellig te maken. Om 19.30 uur is het plein geopend en draait er een dj muziek.

Een grote groep deelnemers begint om 20.30 uur aan een unieke (licht)tocht van 10 kilometer door Amsterdam gehouden. Het evenement biedt bezoekers de kans om doormiddel van de fietstocht de lichtkunstobjecten van kunstenaars te bekijken. De deelnemers moeten hun fiets, skates of skateboard en zichzelf op een unieke en creatieve manier verlichten, waardoor de straten van Amsterdam worden verlicht. Deelname is gratis.

Lees ook:Light my Ride Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Light Festival nog tot en met 20 januari
Lees ook:Laatste week Amsterdam Light Festival
Lees ook:Voorinschrijving Nationale Fiets marathon geopend
Lees ook:Amsterdam Light Festival nodigt kunstenaars uit voor editie 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>