Swan Lake on Ice in Luxor Rotterdam

download (1)Woensdag 12 tot en met zondag 23 februari is in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam voor het eerst in ons land de ijsshow Swan Lake on Ice te zien, het wereldberoemde ballet Het Zwanenmeer van Tchaikovsky. Maar dan op ijs, waarvoor het theater wordt omgevormd tot een bevroren meer. De show belooft ‘de meest indrukwekkende uitvoering van Het Zwanenmeer ooit’  te worden.

Een cast met maar liefst 30 schaatskampioenen brengen een eigen interpretatie van het meesterwerk uit het klassieke balletrepertoire. De rondreizende show trekt volle zalen over de hele wereld en won meerdere prijzen. In de entreehal ligt ook een schaatsbaan, open 1,5 uur voor de voorstelling, waar iedereen op kan schaatsen (er zijn schaatsen te leen, zelf meenemen kan ook). Tickets en tijden: zie website. Swan Lake on Ice is productie van een Imperial Ice Stars en wordt in Nederland gepresenteerd door Niehe Van Lambaaart Theaterproducties. In december komt de show terug naar Nederland.

Lees ook:Swan Lake on Ice toert door Nederland
Lees ook:Kerstballet ‘Notenkraker on Ice’ in Nieuwe Luxor Rotterdam
Lees ook:Spoorwegmuseum Utrecht: tot en met 3 januari ‘Winter Station’
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’
Lees ook:Rotterdam Stadhuisplein on Ice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>