Rotterdam Stadhuisplein on Ice

Op het Stadhuisplein in Rotterdam opent vandaag een geheel overdekte ijsbaan van 600 m2: Stadhuisplein on Ice. Tot en met 11 januari kan iedereen van 11.00 tot 22.00 uur in het hartje van Manhattan aan de Maas schaatsen. Exacte tijden en entreeprijzen: zie website. De omliggende cafés zorgen voor een fijne après-schaats: klunend van de schaatsbaan naar de verwarmde terrassen voor glühwein, chocolademelk en lekkere hapjes.

Door de week is er ‘s ochtends van 10.00 tot 13.00 uur schoolschaatsen; schoolgroepen moeten wel vooraf reserveren. Woensdagmiddag 16 december komt de kerstman op het ijs. Iedere vrijdag –en zaterdagavond verandert de ijsbaan tot 23.00 uur in een spiegelgladde discodansvloer: disco skating op feestmuziek van verschillende Dj’s. Bij de schaatsbaan zijn schaatsen te huur (bron: persbericht).

Lees ook:Donderdag 3 december opent IJsbaan Middelburg
Lees ook:Noordwijk Kerstdorp aan Zee
Lees ook:Ameezing Eindhoven 2011
Lees ook:Ice*Amsterdam – schaatsbaan opent 29 november op Museumplein
Lees ook:Winterfestival Leeuwarden 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>