Ut Haags Notûh Festival

IMG_20161012_173922Zondagmiddag 9 juni 2013 beleeft Den Haag Ut Haag Notûh Festival. Het puur Haagse muziekevenement in en om de Grote Kerk is gratis, maakt deel uit van de The Hague Festivals en biedt de amateur-muziek uit Den Haag ieder jaar alle kans om zich te presenteren: meer dan 50 groepen, van grote verenigingen tot bescheiden bandjes, van showorkest en kindergroep tot kleine ensembles met luistermuziek. Allerlei muziekgenres zijn te horen: klassiek, wereldmuziek, muziek op nostalgische instrumenten en op slagwerk.

Eén ding bindt de uiteenlopende deelnemers: ze komen allemaal uit Den Haag. In de Grote Kerk en het Nutshuis zijn drie podia opgesteld, buiten staan er zes: rondom de kerk en in de tuin van het Nutshuis. De grote kerk is op dit moment het domein van de Huygens-tentoonstelling. Tijdens Ut Haags Notûh Festival dient een muziekstuk van Christiaan Huygens als inspiratiebron , dat in verschillende stijlen en met steeds wisselende bezettingen wordt uitgevoerd.

Lees ook:International Whisky Festival Den Haag
Lees ook:Big Rivers Festival in Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Leids Cabaret Festival 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>