Cultuurnacht Breda 2013

Vrijdag 25 januari 2013 beleeft Breda voor de vijfde keer Cultuurnacht Breda. Thema dit jaar is ‘Ontmaskerd’: raadsels worden opgelost, markers vallen af, niemand kan zich nog verschuilen. Breda wordt ontmaskerd: de stad laat zien dat het zijn plaats op de culturele kaart dik verdient. Tientallen kunst- en cultuurinstellingen, kunstenaars, ontwerpers en muzikanten presenteren zich vanaf 19.00 uur in een programma vol theater, muziek, kunst en literatuur.

 

 Burgemeester Van der Velden opent de Cultuurnacht in Nieuwe Veste en onthult wie de winnaars zijn van de Rabobank Cultuurprijs en de BoArte Aanmoedigingsprijs. Ook de Gemeente Breda Oeuvreprijs wordt uitgereikt. Door de aanhoudende vrieskou kunnen er dit keer geen boortjes rondvaren tussen het centrum en Belcrum, maar er rijden speciale Cultuurnacht-bussen, gratis op vertoon van een passe-partout (zie website).

Lees ook:Cultuurnacht Breda 2011
Lees ook:Cultuurnacht Breda 2010
Lees ook:Beeld en Geluid Oeuvreprijs voor Mart Smeets
Lees ook:Stripfestival Breda 2011
Lees ook:Markt Breda te klein voor TROS Muziekfeest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>