Warm Winter Weekend Arnhem

Zaterdag 8 en zondag 9 december 2012 vindt in Arnhem de 10e editie plaats van het Warm Winter Weekend, als onderdeel van de Warme Winter Weken tot en met 13 januari (2014: klik hier). Zaterdag is de start van de KUNST Kerstbomen Expositie (KKE) in de Historische Kelders: tot en met 30 december zijn 16 eigentijdse  interpretaties te zien van kerstobjecten. Zondag is in de winkelstraten het welbekende Winterstraattheater en zijn er brandweer-demonstraties.

Het Nederlands Kampioenschap Ice Carving krijgt een eigen weekend: op zaterdag 15 december zijn de wedstrijden en zondag 16 december zijn de beelden te bewonderen op de Jansplaats/Jansplein en zijn er demonstraties speedcarving. Daarnaast is er een grote mobiele sledebaan, een Xmas Fair in de Koningstraat en de Bakkerstraat en ‘t (H)eerlijk Eiland: horecaondernemers van Het Eiland (achter de Bijenkorf) organiseren een gezellige wintermarkt. In de Rijnhal staat van 7 tot en met 9 december de naar eigen zeggen ‘grootste en mooiste overdekte kerstmarkt van Nederland’.

Lees ook:Warm Winter Weekend 2010 Arnhem
Lees ook:Warm Winter Weekend Arnhem 2011
Lees ook:Warm Winter Weekend Arnhem
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken
Lees ook:Winterpret in Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>