Cirque du Soleil in Ahoy Rotterdam

Donderdag 6 tot en met zondag 9 december 2012 staat Cirque du Soleil met Alegria in Sportpaleis Ahoy Rotterdam (2015: klik hier). Alegria is het Spaanse woord voor vreugde, jubel en opgetogenheid. Het is de meest fascinerende en beroemdste show van Cirque du Soleil en heeft een internationale cast van 55 artiesten en muzikanten uit 15 landen. De show is met haar barokke en opera-achtige stijl en kleurrijke kostuums een verbazingwekkend schouwspel van kunst en acrobatiek.

Wat ooit begon als een groep straatartiesten in het Canadese Québec in 1984, groeide uit tor een organisatie, met 5.000 medewerkers, waaronder 1.300 artiesten uit meer dan 50 landen. Sindsdien konden meer dan 100 miljoen toeschouwers in meer dan 300 steden in 40 landen over de hele wereld zich vergapen aan shows van hoge kwaliteit. Alegria is in Ahoy te zien op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 december om 19.30 uur, zaterdag ook om 15.30 uur en op zondag 9 december om 16.00 uur.

Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Quidam’ in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Amaluna’ in Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil in Ahoy
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Kooza’ in Amsterdan
Lees ook:Cirque du Soleil met TOTEM in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>