Kunst & Antiek Weekend Naarden 2011

Donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2011 is de Grote Kerk in Naarden het domein van de 14e editie van het Kunst & Antiek Weelend (2013: klik hier). ‘Objecten die door de eeuwen heen hun bestaansrecht hebben bewezen, staan centraal. Thema is: ‘Klassiekers in kunst’, waarbij toegankelijke oude en hedendaagse kunst hand in hand gaan. Geen wonder dat een aantal nieuwe kunsthandelaren zich herkent in de succesformule van Kunst & Antiek’, meldt de website.

 

De vertegenwoordigers komen uit alle windstreken.  Speciaal voor bezoekers is er op vrijdag 28 januari een lezing over Nederlands zilver van 1600 tot nu. Spreker is veilingmeester Frederik Baerveldt, bekend van het AVRO-programma ‘Cash op zolder’. Nieuw dit jaar is het ‘Samen-1’ arrangementen op de vrijdagavond na 17.00 uur: entree voor twee, een glas Prosecco en een borrelhapje in de Brasserie middenin de Grote Kerk. Volvo verzorgt een gratis shuttleservice in en rond de Vesting Naarden. De beurs is alle dagen open van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur.

Lees ook:Twintigste editie Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2016
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden 2015
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>