Bospop Weert: popconcert met grote namen

Bospop Weert begint dit jaar met oude bekenden: Neil Young (2013: klik hier) en The Waterboys in het voorprogramma. De passe-partouts zouden uitverkocht en de show van Neil Young zou bommetje vol zijn. Maar volgens de website van het festival zijn er nog wel kaarten te koop, al loopt de voorverkoop hard. Het pop-rockfestival op het terrein van sportpark Boshoven in Weert vindt voor de 28e keer plaats: van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juli. Het programma start vrijdag een uur eerder dan aangegeven: om 18.00 uur.

 

Wat in 1980 begon als festivalletje met amateurbands op een doe-het-zelf podium, groeide uit tot een spektakel met internationale allure, waar grote namen optraden. En optreden: ook dit jaar liegt de programmering er niet om. Een greep: naast Young en Waterboys zijn zaterdag Santana, Crowded House, the Bangles (de wat ouder geworden meiden van ‘Walk like an Egyptian’), Racoon en Mick Hucknall te zien en te horen. De laatste was voorman van Simply Red. Zondag staat Bospop in het teken van ‘classic rock’, met Europe en als laatste act ZZ Top. Rolling Stone Mick Taylor en de Ierse singer/songwriter Barry McCabe treden op zaterdag op, de Amerikaanse rocker Ted Nugent op zondag.

Lees ook:Bospop Weert 2013
Lees ook:Bospop Weert
Lees ook:Bospop Weert 2015
Lees ook:Bospop 2014 in Weert
Lees ook:Rocklegende Neil Young in Sportpaleis Ahoy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bospop Weert: popconcert met grote namen

  1. Pingback: Rock Werchter in Belgisch Brabant | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>