Bospop Weert 2015

Zaterdag 11 en zondag 12 juli vindt de 35e editie plaats van Bospop Weert (2016: klik hier), ‘het gezelligste classic rock festival van Nederland’. Wat in 1980 begon als muziekfeestje met regionale bands op een geïmproviseerd podium, groeide uit tot een festival dat wereldberoemde artiesten weten te vinden. Ook bij deze jubileumeditie staan toppers op het programma als Caro Emerald, Novastar, The Gentle Storm en Navarone. 

Ondanks het groeiend aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Bospop vindt net als vorig jaar plaats op de oude locatie op het sportpark Boshoven in Weert, in de buurt van de A22 bij Weert-Noord. Op twee podia zijn optredens, op de Mainstage van 10.30 tot 0.30 uur en op de Second stage van 12.15 tot 23.00 uur. Naast optredens is er een festivalmarkt, een camping met campingwinkel en volop eet- en drinkgelegenheden. De camping gaat vrijdag 10 uur open en sluit maandag 12 uur.

Lees ook:Bospop Weert 2013
Lees ook:Bospop 2014 in Weert
Lees ook:Bospop Weert – zaterdag 9 en zondag 10 juli
Lees ook:Bospop Weert
Lees ook:Bospop Weert: popconcert met grote namen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>