Fortharock Nijmegen – 4 & 5 juni

IMG_20160604_173541Zaterdag 4 en zondag 5 juni is het Goffertpark in Nijmegen het domein van de achtste editie van Fortharock, ‘all about heavy music!’. Zo’n 20.000 metalheads, liefhebbers van metal music, komen naar het Goffertpark. Dit jaar spelen er bands als Volbeat, Megadeth, Within Temptation, Tremonti, King Diamond, Abbath, Goijra en Suicidal Tendencies.

Opvallende verschijningen beloven ‘drie schattige meisjes’ uit Japan te worden : Babymetal, een fenomeen in Japan, voor het eerst in Nederland. De in petticoats uitgedoste meiden ‘combineren Pokémonwijsjes en J-popdeuntjes met spijkerharde muziek’.  De deuren gaan zaterdag om 15.00 uur open, op zondag om 11.00 uur. Tickets: zie website; aan de kassa zijn nog tickets te koop. Vanaf 150 plekken in het land rijden ‘metalbussen‘ en er rijden pendelbussen van en naar Nijmegen CS.

Lees ook:Dance at the Park in Nijmegen
Lees ook:Music Meeting Nijmegen
Lees ook:All American Days in Autotron Rosmalen
Lees ook:Rockin’Park Nijmegen
Lees ook:Pussicat Dolls in Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>