Pieperfestival 2015 in Emmeloord

imagesTot en met zondag 13 september beleeft Emmeloord de 20e editie van het Pieperfestival. In de Noordoost-polder worden veel aardappels gekweekt. Het Tolsma Grisnich Pieperfestival richt zich vooral op de bewoners van de polder, maar er komen ook veel voormalige polderbewoners op af. Dit jaar op een nieuw festivalterrein, met meerdere podia en een centrale bar.

Vrijdag is de seniorenmiddag en ‘s avonds volgt 538 Dance Night. Zaterdag staat de Pieperbraderie in Emmeloord, met marktkraampjes, gratis friet en allerlei activiteiten. Zo is er straattheater, de grootste klimtoren van Europa, de wedstrijd Stet Holland Pieperschillen, de 13e editie van Pieper Koppel Darts, zijn er helikoptervluchten en verschillende hardloopwedstrijden sporten en ‘a avonds The Custom Media Saturday Night. Zondag qwordt afgesloten met een kerkdienst.

Lees ook:Pieperfestival 2014 in Emmeloord
Lees ook:Pieperfestival Noordoostpolder
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2014
Lees ook:Visserijdagen in Makkum
Lees ook:Haarlem Shopping Night en Mars der Muzikanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>