Haarlem Shopping Night 2014

Zaterdag 7 juni staat de binnenstad van Haarlem in het teken van  de 5e editie van Haarlem Shopping Night (2016: klik hier). De stad rolt de rode loper uit voor haar bezoekers, als verbinding tussen de deelnemende straten. Dit jaar staat de Shopping Night in het teken van ‘tijd’. Tot middernacht kan er volop worden geshopt en geprofiteerd van aantrekkelijke kortingen. Voor veel winkels geldt ‘hoe later hoe meer korting’ en er staan marktkramen vol aanbiedingen.

Winkelier pakken uit met allerlei activiteiten, live muziek, straattheater, workshops, modeshows en hapjes en drankjes, op elf locaties in de binnenstad. Zondagmiddag 15 juni is het centrum het domein van Haarlemse Amateur Muziekkorpsen: de Mars der Muzikanten, een spectaculaire muzikale taptoe met optredens van bekende Haarlemse showbands, maar ook van elders.

Lees ook:Haarlem Shopping Night en Mars der Muzikanten
Lees ook:Zaterdag 11 juni: Haarlem Shopping Night 2016
Lees ook:Haarlem Shopping Nacht
Lees ook:Rotterdam Open 2010
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>