Zaterdag 11 juni: Haarlem Shopping Night 2016

IMG_20160508_202209Zaterdag 11 juni staat de binnenstad van Haarlem in het teken van  de zevende editie van Haarlem Shopping Night. Door dde hele binnenstad wordt de rode loper uitgerold voor de bezoeker en showen winkeliers hun collecties. Het evenement is uitgegroeid tot een begrip in de regio en is een feestelijke aankondiging van de zomerstart. Tot middernacht kan er volop worden geshopt, met aantrekkelijke kortingen.

Winkeliers pakken uit met aantrekkelijke kortingen, leuke activiteiten, live muziek, straattheater, modeshows, workshops en culinair genoegen. Op de Grote Markt staat een Ibiza markt, met van alles op het gebied van kunst, fashion, food en muziek. Op dit plein vindt om 21.30 uur voor het eerst een Stiletto Run plaats. De hakhoogte moet minimaal 9 centimeter zijn. De opbrengst gaat naar Free a Girl.

Zondagmiddag 12 juni is de Grote Markt vanaf 13.30 uur het domein van de 59e editie van de Mars der Muzikanten, een spectaculaire muzikale taptoe met optredens van Haarlemse showbands, maar ook van elders.

Lees ook:Haarlem Shopping Night 2014
Lees ook:Haarlem Shopping Night en Mars der Muzikanten
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:Anton Pieck Parade en Kerstmarkt in Haarlem
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>