Chippendales komen naar Nederland

Ook deze herfst komen de Chippendales naar ons land. Niet zo lang als vorig jaar: vanaf 26 oktober geven de macho’s vier voorstellingen. De mannelijke strippers komen vanuit Antwerpen (25/10) naar het Schedetheater in Terneuzen (26/10), het Beatrix Theater in Utrecht (maandag 27/10), Martini Plaza in Groningen (woensdag 29/10) en tot slot het Theater Hotel Almelo (donderdag 30/10).

Daarna toeren de heren tot half december door Duitsland. Op 14 december zijn de Chippendales terug in ons land en treden op in Sneek en de dagen daarna in Doetinchem Scheveningen, Apeldoorn en Venlo. De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al dertig jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat ‘niet op de inhoud afkomt, maar op de verpakking’. De Chippendales dansen, zingen, paraderen, strippen en verleiden.

Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland
Lees ook:Chippendales terug op tournee door Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door het land met ‘Break the Rules 2016′
Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales terug in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>