Chippendales terug op tournee door Nederland

In oktober toerden de Chippendales al door Nederland en na een serie shows in Duitsland komen de welgevormde heren in december nog een keer in ons land terug. Dinsdag 10 december staan de mannenstrippers in het Kennemer Theater in Beverwijk, donderdag 12 december in schouwburg De Lawei in Drachten en de dag erop in De Vereeniging in Nijmegen.

Zondag 15 december is theater De Blauwe Kei in Veghel aan de beurt, de dag erop theater De Lievekamp in Oss en dinsdag 17 december sluiten de Chippendales hun Hollandse avontuur af in theater Aan de Schie in Schiedam. Tickets en info: zie website. De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al dertig jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek. De dames komen niet af op de inhoud, maar op de verpakking van het mannelijk schoon, dat danst, zingt, paradeert, stript en vooral verleidt.

Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door het land met ‘Break the Rules 2016′
Lees ook:Chippendales komen naar Nederland
Lees ook:Chippendales terug in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>