Gratis popfestival Appelpop in Tiel

corsotiel2Vrijdag 12 en zaterdag 13 september vindt in Tiel de 23e editie van Appelpop plaats, een gratis popfestival en niet meer weg te denken onderdeel van het jaarlijkse  Fruitcorso. Tot nu toe vonden beide evenementen in hetzelfde weekend plaats, maar dit jaar trekt het corso een week later door de binnenstad van Tiel: op 20 september. Wat begon als extraatje bij het corso in 1992, groeide uit tot een professioneel gratis festival met  de laatste jaren zo’n 160.000 bezoekers.

Appelpop biedt een brede programmering, met de top van de Nederlandse muziekscene, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Het festivalterrein staat op de Tielse Waalkade, met naast het hoofdpodium in de megatent het open air podium ‘Go-Tan’ en het McBlossom Podium. De line-up liegt er niet om, met vrijdag onder meer Nielsson, Bløf, Vanvelzen en Kaiser Chiefs en zaterdag Jat Rebel, Dewolff, De Staat, Blaudzun, Caro Emerald, Di-Rect en Kensington. Naast muziek is er een uitgebreid festivalmarkt. Het festivalterrein gaat vrijdag om 18.00 uur, op zaterdag om 12.00 uur, en sluit beide dagen om 24.00 uur.

Lees ook:Appelpop 2017 in Tiel
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Appelpop 2011 Tiel
Lees ook:Appelpop 2013 in Tiel
Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>