Appelpop 2011 Tiel

Vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2011 vindt in Tiel de 20e editie van Appelpop plaats, als opwarmer van het 51e Fruitcorso dit weekend (2013: klik hier). Wat begon als extraatje tijdens het Fruitcorso in 1992, groeide uit tot een professioneel festival, met op beide dagen samen zo’n 150.000 bezoekers. Het festival is gratis en vindt plaats op de Waalkade. 

Op het terrein staan drie podia: het hoofdpodium in de megatent, het (openlucht) Brunotti Podium en aan de andere kant van het terrein het McBlossom Podium, by McDonalds Tiel. Daarnaast is er een festivalterrein. Een paar highlights: vrijdag komen Golden Earring, Di-Rect, Shamrock, Tim Knol en Go back to the Zoo, zaterdag Kane, Caro Emerld, Krystl en The Baseballs. Vrijdag begint het programma om 19.00 uur, zaterdag om 13.00 uur; de hekken van het terrein gaan een uur eerder open en sluiten meteen na de laatste acts, om 0.00 uur. De toegang is gratis. Na Appelpop rijden er vanaf station Tiel stoptreinen naar Utrecht, die op alle tussengelegen stations stoppen.

Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Tiel Appelpop 2010
Lees ook:Gratis popfestival Appelpop in Tiel
Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel
Lees ook:Appelpop 2013 in Tiel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Appelpop 2011 Tiel

  1. Ron

    Appelpop is leuk. Er wordt veel georganiseerd, dus profiteer ervan. Kijk bv op www,kieseenuitje.nl voor heel veel tips en ideeen. Succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>