Multifestijn in de RAI – 50 jaar Turkse gastarbeiders in Nederland

Vrijdag 20 tot en met zondag 22 juni vindt in de Amsterdamse RAI voor de achtste keer het Mulitfestijn plaats, het grootste familiefestival van Europa. Precies 50 jaar geleden kwamen de eerste Turkse gastarbeiders naar Nederland: iets waar het Multifestijn veel aandacht aan schenkt. Wat ooit was bedoeld als bijdrage aan het integratieproces in ons land, is uitgegroeid tot een event waar verschillende culturen samenkomen om elkaar beter te leren kennen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Onder het motto ‘Kom deelnemen, geniet en beleef!’ is er van alles te beleven voor jong en oud: live entertainment, een gezellige bazaar, eten en drinken, kunst en cultuur, een beursplein, kindervertier, boeken en info over zorg & health. Naast feest zijn er officiële momenten tijdens deze editie, waarbij ministers, ambassadeurs en andere hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zijn. De deuren zijn iedere dag open van 10.00 tot 20.00 uur. Tickets zijn aan de deur te koop en kosten slechts 4 euro.

Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Griezelen op de Bazaar Beverwijk tijdens Halloween
Lees ook:Beleef Plus Beurs voor 55-plusser in Den Bosch
Lees ook:Open Dag van de Zorg 2011
Lees ook:UITfestival Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>