Stones op Pinkpop 2014

IMG_20160516_110939De Rolling Stones staan zaterdag 7 juni op Pinkpop. Dat bevestigt de beroemde Britse band op hun officiële smartphone-app. Festivalbaas Jan Smeets wil het nieuws nog niet bevestigen, omdat de band nog geen contract heeft getekend. Smeets: ‘Zo lang ik het verlossende telefoontje nog niet heb gehad, spring ik geen gat in de lucht.’ De officiële voorverkoop van Pinkpop start zaterdag 15 maart.

Update 13.00 uur: Het is zeker. De Stones komen! Het NOS Journaal van 13.00 uur meldt dat het nieuws officieel is bevestigd. Woensdagavond schuift Jan Smeets aan in De Wereld Draait Door.

De website van Pinkpop is bij het schrijven van dit bericht onbereikbaar. Later vandaag wordt het complete programma van het festival bekendgemaakt. De 45e editie vindt van 7 tot en met 9 juni plaats. De Stones stonden nog nooit op het popfestival in het Limburgse Landgraaf. Mick Jagger was weleens op Pinkpop: in 1979. Even leek het erop dat jij met de Jamaicaanse zanger Peter Tosh op het podium zou staan, maar op het laatste moment haakte hij toch af. Op dit moment toeren de Stones door Azië en later deze maand door Australië. Over een tour door Europa in juni en juli wordt al langer gespeculeerd. De Ziggo Dome en het Sportpaleis in Antwerpen worden genoemd en Pinkpop en het Belgische Werchter azen al langer op de legendarische Britse rockband.

Lees ook:Depeche Mode niet op Pinkpop
Lees ook:Jubileumeditie Pinkpop met The Rolling Stones
Lees ook:The Cure komt naar Pinkpop
Lees ook:Voorverkoop Pinkpop loopt gesmeerd
Lees ook:Pinkpop op zaterdag (Rolling Stones) na half uur al uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>